Ruime, praktisch ingedeelde vakantiewoning met 4 ruime slaapkamers en overdekt houten terras. Maison Joliebleu ligt geheel vrij, omgeven door een grote tuin (4500m). Om het huis een zeer groot grasveld met diverse soorten bomen, o.a. twee grote oude eiken. De tuin ligt op het zuiden en heeft een prachtig uitzicht over de glooiende weilanden en bossen.

Een heerlijke plek, waar je jezelf op je gemak zult voelen. In de tuin ligt een zwembad van 4,5 bij 9 meter met ruim zonneterras en ligbedden. Ook een trampoline (3.50 mtr) en schommels ontbreken natuurlijk niet!

Maison Joliebleu ligt aan een zijweggetje, aan een uitgezette wandelroute, 200 meter van een doorgaande weg en op 3 km afstand van de dorpskern. Het heuvelachtige gebied leent zich verder uitstekend voor de sportieve fietsers en wandelaars.


Klik hier voor een kijkje binnen.....


Maison Joliebleu

hoofdpagina      wie zijn wij       tarieven     omgeving     maison fiolette      le meynardie


         …meer foto’s maison joliebleu…

vakantiehuis met zwembad in de dordogne, vakantiewoning met zwembad in de dordogne, vakantievilla met zwembad in de dordogne, privé zwembad, frankrijk, perigord, rust, ruimte, privacy, kindvriendelijk, wandelen, fietsen, tuin, uitzicht, nederlandse eigenaar, grotten, kastelen, sarlat, préhistorie, wifi, vrijstaand, toeristisch